Spelregels

Er mag terug normaal binnengebracht worden.

Wij aanvaarden uw consignatie lijst enkel als er door ons minstens 10 goede stuks kunnen weerhouden worden.  Dit om te voorkomen dat de kost van de administratie voor ons hoger is als de opbrengst.  
Kloken en uurwerken worden enkel volledig werkend aanvaard dus met een werkende batterij. 
Gelieve de binnengebrachte goederen in een kartonnen doos of zak te verpakken die u kan achterlaten. 
Schoenen niet in schoendozen binnenbrengen aub.
Goud mogen wij niet verkopen het heeft dus ook geen zin om gouden juwelen binnen te brengen. 

 

Beste binnenbrenger, willen jullie ons helpenom jullie goederen beter tehelpen verkopen? Je kan daar heel makkelijk aan meehelpen simpelweg door onze postste delenen/of te reagerenop de posts die we wekelijks doen op onze Het Snuisterhuis facebook pagina of onze instagram. Zeker als je zelf ook spullen binnenbrengt is dit dubbel in je voordeel want meer bekijks op sociale media hoe meer kans dat je spullen verkochtraken. Ook als gewone klant heb je er voordeel bij omdat andere mensen hierdoor ons leren kennen en er dus ook nog meer diversiteit in de binnengebrachte goederen komt.


Interieurartikelen en meubels zijn nog steeds zeer gewild alsook zeer welkom. Meubels kunnen van gelijkvloers opgehaald worden aan 0,75 cent per gereden kilometer(heen en terug) + 25€.

 

Hoe werkt het om jouw tweedehands kleding en snuisterijen te verkopen?


Tweedehands goederen spullen verkopen in onze tweedehands winkel

 

Spullen binnenbrengen

Tweedehands kleding en snuisterijen kunnen iedere donderdag tussen 14 en 19 uur worden binnengebracht, met een in tweevoud ingevuld consignatieformulier en consignatiecontract. Je kan beide formulieren downloaden op onze website, of in de winkel komen ophalen om thuis in te vullen. De formulieren zijn met adobe reader ook digitaal in te vullen, waarna je ze kan afprinten en ons een kopie kan bezorgen op ons info@hetsn ... e-mail adres. (Bij het binnenbrengen moeten er wel 2 ingevulde consignatie formulieren aanwezig zijn omdat deze moeten afgetekend worden )

Het aantal is beperkt tot max. 20 stuks per maand (incl. kleding, schoenen, accessoires en/of decoratie). Hieruit selecteren wij de beste stuks naargelang de vraag en het reeds bestaande aanbod in de winkel. Wees dus zelf streng en selectief in uw keuze. Wij aanvaarden vanaf nu uw consignatie lijst enkel als er door ons minstens 10 goede stuks kunnen weerhouden worden.  Dit om te voorkomen dat de kost van de administratie voor ons hoger is als de opbrengst.

Wij selecteren enkeltweedehands kleding die in zeer goede staat verkeren, die propergewassen en gestrekenzijn, vrij van vlekken, scheuren, geuren, sigarettenrook en dieren haren . Het gaat dus vooral om miskopen en niet om afgedragen kleding ! Kleding die niet aan deze voorwaarden voldoen worden automatisch geweigerd. Indien u snuisterijenwilt aanbieden gelieve dan ook te zorgen dat deze netjes afgewassen zijn.

Afhankelijk van ons huidig aanbod, kan er tijdelijk een stop worden gezet op bepaalde maten.

De verkoop

Aangeboden tweedehands kleding & snuisterijen worden in de loop van de week na het binnenbrengen door ons geselecteerd en geprijsd. De definitieve, gedateerde consignatie lijst wordt u per mail doorgestuurd. De stukken die niet geselecteerd werden kunnen ten laatste 15 dagen na het binnenbrengen weer opgehaald worden. U kan er ook voor opteren om de niet geselecteerde stukken aan ons te schenken om te recycleren, of om aan het goede doel van onze keuze te doneren. In dat geval hoeft u ze niet meer op te halen.

De geselecteerde goederen worden in onze winkel te koop aangeboden gedurende 3 maanden. Bij verkoop krijgt u als verlener 50 % van de winst (exclusief 21% taksen). Het snuisterhuis bepaalt aan welke prijzen uw aangeboden goederen verkocht worden, en is vrij om deze prijzen aan te passen tijdens de solden en/of speciale acties.

Einde consignatie

Als uw periodevan 3 maanden consignatie voorbijis neemt u via e-mail contact met ons op, wij halen dan de overgebleven goederen uit de winkel en maken een overzicht op. Dit kan tot maximum 3 weken in beslag nemen afhankelijk van de drukte.

Van zodra dit gebeurt is nemen wij contact op om uw uitbetaling te regelen. Dit gebeurt via overschrijving op het ogenblik dat u uw niet verkochte goederen komt ophalen, dit binnen de 15 dagen. Bij voorkeur komt u uw onverkochte goederen ophalen op een donderdag tussen 14 en 19 uur.

 

Let op !!

Als u ons niet contacteert binnen 30 dagen na het vervallen van uw consignatie periode, of u komt uw goederen niet ophalen binnen de 15 dagen nadat wij contact met u opnamen worden alle goederen automatisch eigendom van Het snuisterhuis, en zal er ook geen uitbetaling meer mogelijk zijn. Indien u belet bent, of indien er is iets tussen gekomen hebben wij daar alle begrip voor. Breng ons daarvan dan voor het einde van de 15 dagen op de hoogte zodat wij de datum kunnen verlengen.

Welke tweedehands goederen kan u bij ons binnenbrengen voor verkoop?

tweedehands kleding:

Veel dames hebben nog mooie kleren in hun kast hangen die ze zelden of nooit dragen . Miskopen, te groot of te klein geworden kleding , … het overkomt ons allemaal wel eens. Heb je zelf ook een aantal mooie stuks waar je je toch niet meer zo goed in voelt, of die je niet meer passen? Geef ze een tweede kans!

 • Dameskleding van maat 36 tot maat 46.
 • Miskopen, dus geen afgedragen kleding!
 • Uitsluitend kwalitatieve, recente modieuze dameskleding
 • (maximum 2 jaar oud, tenzij vintage of uitzonderlijk).
 • De kleding dient in onberispelijke staat worden binnengebracht. Dus gewassen, gestreken en vrij van vlekken, scheuren, sigarettenrook en dieren haren.
 • Kijk na of de knopen en ritsen nog intact zijn, en de inhoud van de zakken is leeggemaakt.
 • Geen ondergoed, sportkleding, kousen en basis stuks zoals effen T-shirts.
 • Wij vragen u reeds thuis selectief te werk te gaan, onze spelregels in acht genomen.
 • Het snuisterhuis zal enkel de beste stuks selecteren, naargelang de vraag en het reeds bestaande aanbod.
 • De kleding blijft 3 maanden in de winkel, hou dus zelf rekening met de seizoenen. Breng dus bijvoorbeeld geen zomerkleding binnen in november.

Tweedehands accessoires:

 • Schoenen, dienen in perfecte staat en proper te zijn. De hakken niet beschadigd, de buitenzool niet afgelopen. De binnenkant niet ingelopen en binnenvoering nog intact. Schoendozen kunnen we niet voor u bewaren. Tweedehands schoenen die gepoetst worden binnengebracht maken meer kans om geselecteerd te worden! Denk ook even aan het poetsen van de zolen.
 • Juwelen, onze klanten blijken een voorkeur te hebben aan zilver. Fantasiejuwelen zijn ook welkom, maar hou er rekening mee dat deze aan een kleinere prijs verkocht zullen worden.
 • Broeksriemen, let even op of de gaatjes niet doorgescheurd zijn en de sluiting nog goed werkt.
 • Sjaals zijn zeer seizoensgebonden, wees dus selectief naargelang de seizoenen
 • Handtassen, een topartikel in onze tweedehands winkel Het snuisterhuis! Onze voorkeur gaat uit naar grotere, tweedehands lederen handtassen. Maar wegens groot succes in de verkoop van handtassen zijn alle types en materialen welkom. Vermeld steeds fouten en lichte beschadigingen op uw consignatie formulier, en zorg dat de handtas zowel vanbinnen als vanbuiten proper en volledig leeggemaakt is.

Tweedehands snuisterijen:

Bij grote stukken is het interessant om veel inpak werk te vermijden. Daarom stellen wij voor dat u eerst foto’s neemt van de tweedehands snuisterijen die u wenst binnen te brengen voor verkoop, en deze naar onze Facebook, whatsapp of email te versturen. Wilt u liever binnenspringen in de winkel met uw digitale camera ? Doe dit dan bij voorkeur ook op een donderdag. Uiteraard krijgen de snuisterende klanten die op dat ogenblik moeten worden voortgeholpen, eerst voorrang.

Enkel netjes afgewassen tweedehands interieur snuisterijen die passen in het concept van Het snuisterhuis. D.w.z. GEEN elektrisch materiaal, kookpotten, baby uitzet enz...

 • Voor tafellakens, bedspreien en plaids telkens de maten vermelden op uw consignatie lijst. GEEN beddengoed, handdoeken etc.
 • Als u twijfelt of uw tweedehands snuisterijen passen in ons concept kan u altijd in onze winkel komen kijken naar ons aanbod.
 • Indien een artikel een fout bevat of bijvoorbeeld gescheurd is, indien ergens een stukje van is afgebroken, of een serie niet compleet is; gelieve dit steeds te vermelden op uw consignatielijst.

Tweedehands meubels:

Net zoals bij de snuisterijen is het belangrijk om onnodig inpak en sleurwerk te voorkomen. Stuur daarom eerst een foto van het tweedehands meubel naar onze email, facebook of whats app !

Tweedehands meubels dienen bij voorkeur zelf gebracht te worden, en dit steeds op afspraak. Als alternatief kunnen we meubels van gelijkvloers komen ophalen aan 0,75 cent per gereden kilometer(heen en terug) + 25€.
Hou er rekening mee dat tweedehands meubels tegenwoordig aan een kleine prijs verkocht worden, met spijt voor het handwerk van sommige authentieke oudere meubels.

Tips om het binnenbrengen en verwerken (voor ons en voor uzelf) sneller en makkelijker te maken.

 • Gebruik bij voorkeur een kartonnen doos of kapstokken die u niet meer nodig hebt, en die we u dus niet meer terugmoeten bezorgen.
 • Vermeld voldoende informatie op uw consignatie lijst, zodat wij uw goederen na de consignatie periode snel en makkelijk terug vinden.
  • Voor kleding steeds het merk, beschrijving, maat en kleur vermelden.
   b.v.: Kleedje 'merk, Essentiel' A lijn met opgestikte zakjes en rood riempje, zwart, small
  • Voor snuisterijen steeds het materiaal en kleur vermelden
   b.v. : Taartschotel op voet met deco bloemen, porselein, wit – roze
 • Er zijn geen producten gevonden.
8
Top

©2018 hetsnuisterhuis.be - dameskledij, decoratie, meubels, workshop zilversmeden,workshop doterra etherische olie, workshop zilverklei , workshop lederbewerking - All rights reserved.

Follow Us

Mailing lijst

Vul uw E-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Abonneren
Unsubscribe

©2018 hetsnuisterhuis.be - dameskledij, decoratie, meubels, workshop zilversmeden,workshop doterra etherische olie, workshop zilverklei , workshop lederbewerking - All rights reserved.

eCommerce by CubeCart